top of page

Személy és Teherfelvonó

A következő szint

Az ideális partner állványozáshoz

Anyag és személyszállításhoz a GEDA© felvonók a legjobb választás.

A többféle platformváltozatnak és emelési magasságnak köszönhetően a GEDA© 300Z/ZP™,  500 Z/ZP™ és az 1500 Z/ZP™  tökéletesen alkalmazkodik minden körülményhez a helyszínen.

A két különálló vezérlőrendszernek köszönhetően az emelőkosár építőipari emelőként csak terjedelmes rakományok szállítására, vagy szállítófelületként egyaránt használható személy- és anyagszállításra.

A humánus építkezések és a munkavállalók egészségének kérdése egyre inkább az építési területek felelőseinek fókuszába kerül. A terjedelmes rakományok hosszú éveken át tartó vontatása gyakran negatív hatással van az alkalmazottak egészségére. Betegség okozta hiányzások – elsősorban hátfájás miatt – az eredmény.


Legyen szó tetőfedő felvonóról, szállító platformról vagy emberek és anyagok felvonójáról, a GEDA© építőipari emelő megvédi az építési területen dolgozó emberek erejét, és jelentősen megkönnyíti a nehéz építkezéseken a mindennapi munkát.

 

A terjedelmes építőanyagok fáradságos húzása keskeny lépcsőkön keresztül, vagy a vakmerő egyensúlyozás a létrákon a GEDA© építőipari emelőinek köszönhetően a múltba került.

Balettintézet - GEDA© 1500 Z/ZP "B" és "BS"

Budapest - 2021

bottom of page