top of page
Dunamenti Állványtechnika Logo.png

A Dunamenti Állványtechnika, mint a Dunamenti cégcsoport tagja, immár 23 éve szolgálja az építőipar szereplőit.           

Társaságunkat ez idő alatt, mint a magyar állványozási piac egyik  vezető szolgáltatóját, egy szempont vezérelte:  ügyfeleinket  hosszú távú partnerként segítsük, hogy  jobban, gyorsabban, és költséghatékonyabban tudják megvalósítani vállalásukat, mind az ipar, mind a magasépítés területén.

E szempontok figyelembe vételével választottuk ki az MSZ-EN 12810, 12811-es jelű magyar és egyben európai szabványnak megfelelő, német gyártmányú LAYHER© „All-round” ipari tér-,  „Blitz” homlokzati keretes-, valamint a TG60 alátámasztó állványrendszereket. Ezek a típusok szerkezeti elve magas minőségi szintet képviselnek, a tartozékok széles választéka lehetőséget biztosít, hogy a megrendelőink által megfogalmazott, szakmailag igényes és összetett feladatokat, a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig, a legrövidebb időn belül, a legjobb minőségben meg lehessen valósítani.

Ugyanakkor igyekszünk megrendelőinket a tervezéstől, az anyagok biztosításán keresztül, a kivitelezésig mindenben kiszolgálni. A kivitelezési munkákat a cégcsoportunk által megkövetelt szigorú előírásoknak, a MSZ EN ISO 9001:2009 (ISO 9001:2008) minőségrányitási MSZ EN ISO 14001:2005 (ISO 14001:2004) környezetirányitási, MSZ 28001:2008, MEB irányítási rendszereinek illetve az MSZE 13020 állványozási elő-szabványban foglalt szakmai előírások betartása mellett végezzük.

Cégünk legfontosabb célkitűzése, hogy piaci partnereinket az európai normáknak megfelelő minőségi színvonalon, azok legnagyobb megelégedésére szolgálja ki. Partnereink és alvállalkozóink kiválasztásánál is az elsődleges szempont a magas minőségi követelmények érvényesítése és a megbízhatóság.

bottom of page