Ipari Térállvány

Ahol az igazi kihívásoknak kell megfelelni

Ipari állványozás gyorsan és biztonságosan

Különösen az ipari projektek igényelnek nagyon nagy mennyiségű állványt hosszú ideig. Ezért nagyon fontos a hatékony tervezés és kivitelezés. A Dunamentinél ezért átfogó és integrált megoldásokat kínálunk a projekt teljes életciklusára.

Ez növeli a projekt átláthatóságát, és pontosabban  meghatározható,  ellenőrizhető a tervezés, a minőség és a hatékonyság.

Önnek, mint ipari vállalatnak a munkavállalói munkavédelem is az egyik legfontosabb kötelezettsége.

A védőintézkedésekre vonatkozó követelmények ennek megfelelően magasak. Emellett az alkalmazott állványrendszernek lehetővé kell tennie az összetett ipari létesítmények gyakran igényes geometriájához való rugalmas alkalmazkodását.

A Dunamenti állványépítő csapatával Ön, mint megrendelő és mi, mint kivitelező cég műszakilag is a biztonságos oldalon áll, mivel a rendszer már a felállítási fázisban is folyamatosan biztonságos. Például a felállítás után a 

Layher © peronok mindig lefedik a teljes tengelyméretet, és egy síkban fekszenek egymás mellett, így elkerülhető az elbotlás veszélye.

A szellemi és fizikai csapataink páratlan együttműködése azt az állványmegoldást teszi lehetővé ami a legigényesebb ipari térállványok kivitelezését eredményezi.